Vejledning for PI-skytter, når der IKKE er fast PI vagt i tidsrummet

1. I receptionen hos vagten meddeler man, at man er fra Politiets skytteforening. Man får så nøglen til Blok E, som vi normalt skyder på. Vagten skal se enten politiskilt eller SKV legitimation for at man kan få udleveret nøglen til Blok E.

2. Ude på den lange gang ud for Blok E i skab nr. 30 er der en kode hængelås. Drej hjulene så koden står ud for linjen på hængelåsen. Låsen kan nu åbnes. Man tager det man skal bruge og så skal skabet aflåses igen ved at trykke hængelåsen sammen og dreje tallene så koden ikke længere kan ses på drejehjulene.

3. I skabet kan der gratis tages skiver, plastre, høreværn og i mappen anfører man sit navn, dato og antal skud. Materiel retur til skabet efter endt skydning. Evt. mangler meddeles til Kim.

4. Den som er anført i receptionen er ”skydeleder”/ ansvarlig på blok E. Dvs. kommer der flere skytter mens man skyder, så skal man sikre sig at de er fra PI og at de kender de civile skyderegler for banen (hænger på døren i Blok E).

5. Når skydningen er slut afleveres nøglen til Blok E i receptionen og det samlede antal skud for hele banen oplyses.

Ved tvivl spørg i vagten. Eller skriv til kim@piskydning.dk så svare han hurtigst muligt.

NB: Pi skytter benytter banerne gratis i vores træningstid søndage 10-12 & mandage i sommerperioden 16-18. Udenfor dette tidsrum koster en bane 50 kr. i timen. Foreningsvåben kan lånes når der er fast vagt på. Se PI-vagtlisten på hjemmesiden.

NB. Jfr. våbenloven (med tilhørende Bkg. og cirkulærer) må vagten på Kalvebod (og andre forhandlere) IKKE sælge ammunition til kollegerne på skiltet, men kun til folk med egne våbenpåtegninger eller våbentilladelser og skiltet sidestilles ikke hermed. Jfr. Rplt. må vagtens ammunition ikke anvendes i tjenestepistolerne, da der her kun må anvendes ammunition udleveret af Rplt. og som kan købes af PI-vagten.

PI-Skytteafdeling har indkøbt godkendt ammunition hos Rplt. via DPIF og det sælger vi til skytteafdelingens medlemmer til brug i tjenestepistolerne.

Træningssted

Københavns Skyttecenter.

Søndage 10-13 samt mandage i sommerperioden 16-18

pi_kbh1.png
København S. Vagtens tlf. 51 64 32 20.

København S. Vagtens tlf. 51 64 32 20.

Københavns Skytte Center, Selinevej 5, Kalvebod, 2300

Københavns Skytte Center, Selinevej 5, Kalvebod, 2300