P. I. Københavns Skytteafdeling

Politiets Idrætsforening København's skytteafdeling er én af mange sportsgrene indenfor P.I., som giver dig, som medlem, mulighed for at træne med riffel, cal. 22 og cal. 6.5, revolver cal. 38 og 357, pistol cal. .22, 9 mm og .45, samt luftvåben.

 Skytteafdelingen er medlem af både DSkyU, DGI-skydning, DSF og Firma-Idræt, så der er mulighed for at deltage I alle slags stævner.

I vinterhalvåret trænes i DGI-Byen hvor medlemmer hver mandag mellem kl. 15 og 17 kan skyde med cal. 22 riffel, cal. 22 standardpistol og luftpistol på 15 og 10 m. baner.

På KSC (Københavns Skyttecenter) kan medlemmer træne søndage mellem kl. 10 og kl. 12 på delvis udendørsbaner, fra 25 m. til 8 m., med både cal. 22 og 9 mm pistoler samt cal. 38 revolvere, som afdelingen kan stille til rådighed. vi har dog ingen tjenestepistoler. 

I sommerhalvåret trænes på KSC's pistolbaner søndage mellem kl. 10 og kl. 12, samt mandage mellem kl. 16 og kl. 18. Der skydes præcision, duel og skydning på tid på vendeanlæg. Desuden skydes periodevis Falling Targets på et specielt baneafsnit. Det vil fremgå af vagtskemaet. Endvidere IPSC træning, da vi har et par RO'er.

Riffelskydningerne foregår med cal. 22 på 50 m. og cal. 6,5 på 200 m. med mulighed for både stående, knælende og liggende skydninger.

Som medlemmer optages politiansatte og andre (over 18 år) med tilknytning hertil. Man skal være medlem af PI København hvor kontingentet p.t. er 65 kr. pr måned plus 15 kr. til skytteafdelingen. SKV-2, SKV-3 eller SKV-6 er påkrævet efter 01 07 2018

Bestyrelsen 

Bestyrelsen som ses nedenfor består af 7 personer.

Image

Kim, John, Henning, Preben, Michael, Søren, Morten.

Mail liste

Skal du have fat i en fra bestyrelsen kan du skrive til deres mail

KimVåbenmesterkim@piskydning.dk
MichaelFormandformand@piskydning.dk
JohnBestyrelsesmedlemJohn@piskydning.dk
HenningSekretærhenning@piskydning.dk
MortenBestyrelsesmedlemmorten@piskydning.dk
PrebenRiffelformandpreben@piskydning.dk