Klubmesterskab 2021

Klubmesterskab 2021

Klubmesterskab for medlemmer 

Samt social hygge skydning for pistol/revolver samt kontrol af private våben

Søndag den 24. oktober 2021.

 

- Program for dagen -

Kl. 0830 mødetid for alle på Blok E
Briefing, baneopstilling og kaffe.

 

Kl. 09-14.
Blok E. DGI-Grovpistol (med pistol og revolver cal.32 og 38/9 mm), skydeafstand 25m, består af 1 prøveserie og 2 gældende serier a 5 skud præcision, 3 serier a 5 skud duel og 3 serier a 5 skud på 20 sek. Afvikles i to klasser: en-håndsfatning og to-håndsfatning.

 

På samme afsnit afvikles DGI-Finpistol (med pistol og revolver cal.22) samme skydeprogram som DGI-Grovpistol. Afvikles i to klasser: En-håndsfatning og to-håndsfatning.

 

Kl. 09-1150.
Blok A. DSF-Tjenestepistol, med Politipistolen H & K. Skydeafstand 12,5 m. Først skydes der en duelserie og herefter en temposerie – i alt 60 skud. Ingen prøveskud. Afvikles i to klasser: Alm. pistol i kal. 9 mm og polititjenestepistol.

Dette er en sjov og politirelevant skydning med blandt andet magasinskifte indlagt.

 

Kl. 09-1150.
Blok A0. Falling Target. 5 serier i alt og den dårligste serie falder fra. Gennemsnittet af de 4 bedste serier tæller. Afvikles i 3 klasser: Politipistolen H & K, Alt andet grov (mindst .32) og en caliber 22 klasse. Der er ingen prøveskud og der må ikke trænes fra 9-12.

 

Skydetider.
Udenfor Blok E og A er ophængt en skabelon som man skriver sit navn på. Først til mølle. Dvs. hvis der ingen ledige tider er eller man kommer for sent så er det bare ærgeligt. Der skydes kun indenfor anførte tider. På A0 kan går man blot ind og ser om der er ledig.

 

Jeg forventer, at alle møder kl. 0830 og er der indtil præmieoverrækkelsen. Er man ikke til præmieoverrækkelsen går præmien videre til en anden. Præmieuddeling efter sidste skud og når resultatlisten er klar.

 

Private våben kontrolleres på dagen af en af formanden udpeget.

 

Kaffe, kage og vand er gratis.

 

Ammunition kan købes på Blok E. Medlemsbevis/ skv tilladelse og politiskilt skal kunne fremvises.

 

Vi har kantinen fra 0830-1400, så her kan man indtage kaffe, sodavand og kage. Her vil præmieoverrækkelsen også foregå.

 

Tilmelding: Pr. mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. inden den 22 oktober.

 

 

 

På foreningens vegne.

 

Kim Wallbridge