Klubmesterskab 2019

Klubmesterskab 2019

Klubmesterskab for medlemmer

Søndag den 20. oktober 2019.

Nedenfor er anført hvad vi tilstræber at skulle skyde, men mød blot frem med din pistol, så klarer vi resten på dagen ! Lad dig ikke forvirre og skræmme af hvad skydningerne evt. går ud på. Det får I info om på dagen og det er kun for hyggens skyld !

Program:

Kl. 0800-0900 Briefing, morgenbrød og kaffe samt baneopstilling.

 

Kl. 0900-1330. Blok A. DGI-Grovpistol (med pistol og revolver cal.32 og 38/9 mm), skydeafstand 25m, består af 1 prøveserie og 2 gældende serier a 5 skud præcision, 3 serier a 5 skud duel og 3 serier a 5 skud på 20 sek. Afvikles i to   klasser: en-håndsfatning og to-håndsfatning. (denne disciplin kan skydes med politipistolen).

 

På samme bane afvikles sideløbende - DGI-Finpistol (med pistol og revolver cal.22) samme skydeprogram som DGI-Grovpistol. Afvikles i to klasser: En-håndsfatning og to-håndsfatning.

 

Der er ingen faste skydetider, men vi går i gang når der er fyldt op med skytter og når skydningen er slut er nye skytter klar. Der vil hænge skabelon ved banen som man skriver sig på. Først til mølle. Der kan deltages i flere klasser hvis der er plads, men kun en gang pr. klasse (nytilkomne skytter har første ret).

 

Kl. 0900-1330. Blok B. DSF tjenestepistol skydning. En aktion præget skydning med magasin skifte og tid. Der skal bruges 60 skud og 2 magasiner. En politiklasse og en grov klasse med alt fra ca. 32 og op. Der skydes med 4 skytter pr. gang. Skydetid ca. 50 min pr. gang.

 

Kl. 0900-1430. Falling Target på blok A0. Når der er ledigt SKAL man skyde for at vi kan få alle igennem. 5 serier i alt. Den dårligste falder fra og gennemsnittet af de 4 bedste tæller. Der er politipistol klasse og en fri klasse hvor der må skydes med ALT andet (også cal. 22). Man kan deltage i begge klasser. Ingen prøveskud forud for skydningen.  

 

Tilmelding: Skriv en mail med at du påtænker at møde frem, så jeg ved hvor meget morgenbrød jeg skal købe og ellers er tilmelding ikke nødvendig til selve skydningerne - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Skydetiderne: Udenfor blok A og B hænger en skabelon, som man skriver sit navn på. Først til mølle. Dvs. hvis der ingen tid er eller man kommer for sent er det bare ærgerligt.

 

Man bør udsætte hele dagen til skydning og jeg forventer, at man møder kl. 0800 til morgenmad og ellers  hjælper til med det praktiske så alt er klar til kl. 0900. Præmieuddeling efter sidste skud.

 

Private våben kontrolleres også den pgl. dag af formanden, Michael Randrup. Der er PLIGT til at fremvise private våben på dagen og ellers bliver ens våbentilladelser annulleret. Der bliver også kontrolleret om man opfylder aktivitetskravet og gør man ikke det SKAL man sørge for at sælge/ få destrueret sine våben og ellers SKV5. Fremmøde listerne i skab 30 bliver gennemgået inden dagen, og der skal ens navn fremgår mindst 4 gange for at måtte beholde private våben (aktivitetskravet). Det er ikke en ret at have et våben privat, men noget man skal træne med !

 

PRIS: Morgenmad, kaffe og vand gratis. Ingen frokost.

 

Ammunition kan købes på blok AO (falling target afsnittet).

 

Pfv.

Kim Wallbridge, bestyrelsesmedlem.