Actioncard om Anvendelse af Politiets Tjenestepistol

Actioncard om Anvendelse af Politiets Tjenestepistol

Rigspolitiet har netop udgivet et Actioncard om Anvendelse af Politiets Tjenestepistol i Civile Skytteforeninger. Actioncardet kan læses på POLINTRA, men essensen er følgende:

  • Actioncardet giver lov til at opbevare træningsammunition på bopælen for fastansat personale, der har udleveret tjenestepistol, er medlem at en politiidrætsforening og har medlemskort med anført tjenestepistolsnummer. Opbevaringen skal ske efter våbenlovens regler for civile skytter. Dvs. godkendt våbenskab.

  • Politimanden skal via nærmeste leder underrette politidirektøren om, at han vil træne med sin tjenestepistol.

    Politimanden skal hver gang han vil træne civilt underrette om tid og sted – Kredsen vælge kan at det kan ske via en funktionspostkasse.

  • Status er, at Skytteafdelingen for nuværende undersøger omkring funktionspostkasser, salg af ammunition mv. - nærmere tilgår når vi ved mere i bestyrelsen.

(Aflyst) Familie dag i skytteafdelingen 2020

(Aflyst) Familie dag i skytteafdelingen 2020Aflyst pga. COVID-19Skytteafdelingen indbyder alle vore medlemmer til at tage deres børn med til en skydedag, hvor børnene under kyndig vejledning af bestyrelsen og riffelafdelingen får mulighed for at skyde med salon riffel på Kalvebods 50 meter riffel baner.

Dato: Lørdag den 10 oktober 2020 kl. 0900-1500.

Hvor: Kalvebod Skyttecenter, Selinevej 5, 2300 Kbh S.

Tilmelding til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. hvor man kommer med et ønske om skydetid. Hver familie får tildelt en time til at skyde i og før eller efter endt skydning er der varm kakao, sodavand og æbleskiver/ kage.

Det er gratis at deltage og man kan gratis få ørepropper udleveret eller medbringe sine egne høreværn.

Ideen er at I kan mødes med andre medlemmer, bestyrelsen, riffelafdelingen og ikke mindst at jeres børn får en god oplevelse og ser hvad skydning kan være.

Vi håber at mange ønsker at deltage og glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i skytteafdelingen.