Klubmesterskab 2018

Klubmesterskab 2018

Søndag den 28. oktober 2018.

Kl. 0830 briefing og baneopstilling.

Kl. 0900-1245. Blok B. DGI-Grovpistol (med pistol og revolver cal.32 og 38/9 mm), skydeafstand 25m; Består af 1 prøveserie og 2 gældende serier a 5 skud præcision, 3 serier a 5 skud duel og 3 serier a 5 skud på 20 sek.

Afvikles i to klasser: en-håndsfatning og to-håndsfatning. (denne disciplin kan skydes med politipistolen).

På samme skydeafsnit køres DGI-Finpistol (med pistol og revolver cal.22) samme skydeprogram som DGI-Grovpistol. Afvikles i to klasser: En-håndsfatning og to-håndsfatning.

Kl. 0900-1200 Blok A: Dsf tjenestepistol med politipistolen H & K. Fra 12,5 m skydes der først en duelserie og herefter en temposerie. Ialt 60 skud og magasinskifte indgår bla. Sjov og politirelevant skydning.

Kl. 9-12. Falling Target på blok A0. Der er kun 3 timer dvs. ligeså snart der er ledig SKAL man skyde for at vi kan få alle igennem. 5 serier i alt.

Den dårligste falder fra og gennemsnittet af de 4 bedste tæller. Der er politipistol klasse, en klasse for alt andet grov med mindst cal .32 samt en cal .22 klasse. Man kan deltage i alle klasser. Ingen prøveskud.

Skydetiderne: Udenfor blok A og blok B hænger en skabelon, som man skriver sit navn på. Først til mølle. Dvs. hvis der ingen tid er eller man kommer for sent er det bare ærgerligt. Der skydes kun indenfor anførte tider.

Man bør udsætte hele dagen til skydning og jeg forventer, at man møder kl. 0830 til briefing og ellers hjælper til med det praktiske så alt er klar til ca. kl. 0900.

 

Præmieuddeling efter sidste skud.

Private våben kontrolleres også den pgl. dag af en af formanden udpeget. Kaffe og vand gratis. Ingen frokost.

Ammunition kan købes på blok A.

 

Alle der kommer på dagen SKAL meddele det på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. senest fredag d. 26 okt, så jeg har et ca. antal deltagere og kan tvangs udpege hjælpere og banekomandører. 

På foreningens vegne og kom nu og deltag for det er sjovt.

Vh. Kim Wallbridge